Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Ακραίoν Διός"

ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαρούσου
Διαμονή στην Πορταριά  Το κατάλυμα  Γύρω Προορισμοί  Η Πορταριά  Επικοινωνία   

            

Ο Ξενώνας διαθέτει 10 δωμάτια με γλυκιά ατμόσφαιρα, μπάνιο, τηλεόραση, ψυγείο, χρήση κουζίνας (με όλα τα απαραίτητα) ανά δύο δωμάτια, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό και παραδοσιακές πινελιές, διαφορετικές στο κάθε δωμάτιο.

 

Το «Ακραίον Διός» έχει διακοσμηθεί με προσοχή, μεράκι και διάθεση φιλοξενίας και αγάπης, για σας που θα τον επισκεφτείτε. Ιδανικός ξενώνας για οικογένειες και φιλικές παρέες. Δυνατότητα πρωινού εντός ή δίπλα μας, σε γραφικά καφενεδάκια της επιλογής σας κάτω από τα καταράσινα πλατάνια της πλατείας.

 

Οι μεγάλες βεράντες στους ορόφους του, ξεκουράζουν τον φιλοξενούμενο, ο οποίος απολαμβάνει τον καφέ ή το ποτό του βυθίζοντας τη ματιά του στο κατάφυτο τοπίο. Εδώ χαίρεται τη φρεσκάδα της πλούσιας φύσης και αφουγκράζεται το τραγούδι του αηδονιού και την απόλυτη ομορφιά της σιωπής του νυχτερινού τοπίου.

 

Από τις βεράντες του ξενώνα «Ακραίον Διός» μπορεί επίσης ο επισκέπτης να παρακολουθήσει όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στη πλατεία, ιδιαίτερα το καλοκαίρι με κορύφωση τον Πηλιορείτικο γάμο, που αναβιώνει θαυμάσια τον Αύγουστο, προάγοντας το τοπικό χρώμα και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

 

Στα 30 μέτρα υπάρχουν τρεις μεγάλοι Δημοτικοί χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων που εξυπηρετούν (χωρίς χρέωση) τα ξενοδοχεία της πλατείας.

 

Ο Ξενώνας μας αποτελεί προορισμό επίσκεψης και διακοπών σε όλες τις εποχές του χρόνου, ορμητήριο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και για όμορφες διαδρομές στα γραφικά μονοπάτια του. Το καλοκαίρι, μετά από έναν ξεκούραστο ύπνο, σας περιμένουν οι καταπληκτικές παραλίες του Παγασητικού και του Αιγαίου.

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΠΗΛΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΗΛΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ